transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Rezultatele financiare obtinute de Generali Asigurari in perioada ianuarie - iunie 2008 ~ arata ca obiectivele stabilite de companie la inceputul acestui an vor fi ~ indeplinite si ca strategia de dezvoltare anuntata este urmata pas cu pas.In ~ perioada ...

Interviu
UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015 UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015

Veniturile operaţionale consolidate s-au plasat la un nivel robust anul trecut, de 1,52 miliarde de lei (342 milioane de euro), în pofida contextului marcat de reducerea continuă a marjelor de dobândă din piaţă. Cheltuielile...

citeste mai mult
Editorial
Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate

Cu Optimo Card, cel mai nou credit de cumpărături în magazin, clientii Credit Europe Bank pot face achizitii de bunuri cu valoare mare, cu rate accesibile, la o dobândă de 19%. Optimo Card este un produs inovator ce le oferă clientilor...

citeste mai mult
Noutati
Reguli de urmat atunci cand iti propui sa economisesti mult intr-o perioada de timp scurta
Site-urile de comparare a preturilor, o noua metoda de economisire
Piata de aparate de aer conditionat, sub semnul eficientei energetice
Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar
Afacerile cu videochat in Romania - resurse ieftine, potential global
Sistem modern de ventilare a casei, cu schimbator de caldura

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTbank - un proiect:


Smart Press
Generali Asigurari a subscris cu 54 la suta mai multe prime de asigurari de viata, in primul semestru al 2008

Generali Asigurari a subscris cu 54 la suta mai multe prime de asigurari de viata, in primul semestru al 2008

Rezultatele financiare obtinute de Generali Asigurari in perioada ianuarie - iunie 2008 arata ca obiectivele stabilite de companie la inceputul acestui an vor fi indeplinite si ca strategia de dezvoltare anuntata este urmata pas cu pas.

In perioada ianuarie - iunie 2008, Generali Asigurari a realizat un volum total de prime brute subscrise de 212,2 milioane lei, cu 12% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut (189,1 milioane lei). Asigurarile de viata au crescut cu 53,6% (42,7 milioane lei, fata de 27,8 milioane lei in S1 2007), segmentul de asigurari de viata individuale inregistrand o crestere de 68,6% (31,9 milioane lei), iar cel al asigurarilor de grup (10,8 milioane lei) de 21,6%.

Profitul inregistrat de companie in primul semestru al 2008 in curs a fost de 15,9 milioane lei. Din portofoliul de asigurari de viata individuale, un procent de 81% il reprezinta asigurarile traditionale si 19% asigurarile unit-linked. Asigurarile de viata cu componenta investitionala, unit-linked au inregistrat o crestere spectaculoasa, s-au subscris in acest prim semestru de peste trei ori mai multe prime decat in perioada ianuarie - iunie 2007.

In perioada analizata, asigurarile generale au crescut cu 5,12% (169,6 milioane lei, fata de 161,3 milioane lei in S1 2007). Cele mai vandute tipuri de asigurari pe acest segment au fost: asigurarile CASCO (97,8 milioane lei), RCA si Carte Verde (21,8 milioane lei) si Household - asigurarea de locuinte, de incendiu si riscuri civile si asigurarea de furt pentru locuinte si birouri - (15,7 milioane lei), unde s-a inregistrat o crestere de 55,9% fata de perioada similara a anului precedent.
 
"Rezultatele sunt in perfecta concordanta cu strategia de dezvoltare a companiei. Ne-am propus impulsionarea segmentului asigurarilor de viata si cresterea profitabilitatii pe segmentul asigurarilor generale. Daca privim spre obiectivele pentru intregul an 2008 si comparam cu ce am reusit sa realizam in primul semestru, putem concluziona ca planurile noastre sunt mai mult decat realizabile", a declarat Tudor Moldovan, Director General Generali Asigurari.

"Sunt multumit, in mod special, de rezultatele obtinute in sectorul asigurarilor de viata. Pe o piata pentru care specialistii estimeaza o crestere de 20-25% in 2008, cresterile inregistrate de companie pe segmentul asigurarilor individuale, de 68,6%, si in mod deosebit cele de asigurari de viata traditionale, de 50,3%, sunt impresionante.

In ceea ce priveste asigurarile auto, obiectivul nostru principal nu este cresterea indiferent de conditii, ci respectarea cu strictete a regulilor de subscriere a politelor de asigurare si crearea unui climat normal de dezvoltare. Ne-am asumat rolul de educare a pietei, iar un prim pas a fost introducerea in premiera a asigurarii CASCO cu fransiza, pe toate canalele de distributie", a completat Tudor Moldovan.

2008 este an aniversar pentru Generali Asigurari. Compania, ocupanta a pozitiei a 8-a in topul primilor asiguratori, implineste 15 ani de activitate pe piata asigurarilor din Romania.

In conformitate cu tendinta anuala de evolutie constanta si sigura, Generali Asigurari si-a planificat pentru anul in curs o crestere de 19% a volumului de prime brute subscrise comparativ cu anul precedent, pana la valoarea de 455 milioane lei. Strategia companiei vizeaza dezvoltarea pe toate liniile de asigurare, dar in special pe cea a asigurarilor de viata, precum si intrarea companiei nou infiintate, Generali Fond de Pensii, pe Pilonul III de pensii facultative.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTbank