BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) si-a lansat in mod oficial pe ~ 28 septembrie, operatiunile de economisire-creditare pe piata romaneasca. Cu toate ca si-a ~ inceput activitatea recent, BCR BpL a incheiat, in numai 3 luni, peste ~ 30.000 de contracte de ...

Interviu
Strategia RBS Bank pe piata romaneasca - produse dedicate segmentului premium Strategia RBS Bank pe piata romaneasca - produse dedicate segmentului premium

Cu cativa ani in urma, opinia generala era ca piata bancara din Romania se va contracta puternic in ceea ce priveste numarul "jucatorilor" activi, fiind asteptate multe fuziuni si cumparari pentru consolidare. Perioada de crestere economica accelerata de...

citeste mai mult
Editorial
Raiffeisen-Leasing International - 51,8 milioane euro in 2007 Raiffeisen-Leasing International - 51,8 milioane euro in 2007

Raiffeisen-Leasing International (RLI) - compania holding a retelei Raiffeisen Leasing in Europa Centrala si de Est, avand ca actionari Raiffeisen International Bank-Holding AG cu 75% si Raiffeisen Leasing Austria cu 25% din actiuni, a devenit unul...

citeste mai mult
Noutati
O noua solutie Telekom de Internet Wi-Fi cu componente de data analytics pentru companii
Proprietarii Lotus Center Oradea lanseaza un nou proiect imobiliar
Paravion: De 1 decembrie romanii merg in Praga, Viena, Sri Lanka sau Dubai
GAV comunica pentru Scena9, hotspotul cultural BRD - Groupe Societe Generale
RCS & RDS, MasterCard si EuPlatesc.ro incurajeaza plata facturii online cu cardurile MasterCard si Maestro
Campania otter.ro de Black Friday 2015 - peste 1 milion de vizualizari ale paginilor site-ului
BCR va acorda un credit de 50.95 milioane lei Consiliului Judetean Arad
DONA a lansat campania de iarna cu peste 30.000 de premii instant
Primul hipermarket Carrefour din Timisoara, al 29-lea din Romania
Tinerii invata programare si Arduino la a patra editie a Atelierelor Coder Dojo, gazduite de Telekom
Black Friday 2015 la PretzMic.ro, in perioada 27 - 30 noiembrie - etapa a doua a marilor reduceri
Goana dupa cadouri incepe de Black Friday si continua pana de Craciun
Inca o sansa pentru a profita de reducerile Black Friday 2015 - cel de-al doilea val de promotii
Clientii care fac depozite la Banca Romaneasca sunt premiati cu asigurari sau bonus la dobanda
Black Friday 2015 - record pentru platile online: Tranzactii de 3 ori mai mari, cu buget mediu de peste 500 lei
Parteneriat intre Visa si Uber: Prima cursa este gratuita in decembrie 2015, pentru clientii noi
Certinvest lanseaza promotia Purple Weeks
Fashion Days: 250.000 de produse vandute si a doua cea mai descarcata aplicatie din App Store, de Black Friday
DPD Romania: Investitii de 2,5 mil. euro pentru extinderea capacitatii logistice in 2016
Bilantul QuickMobile după Black Friday: vanzari totale de 2 milioane de euro si discount-uri aplicate in valoare de 500.000 de euro
Black Friday 2015 la CEL.ro - vanzari de aprox. 6 milioane de euro
Angajatii Lidl beneficiaza de vaccinuri antigripale gratuite

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTbank - un proiect:


Smart Press
BCR a lansat BCR Banca pentru Locuinte

BCR a lansat BCR Banca pentru Locuinte

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) si-a lansat in mod oficial pe 28 septembrie, operatiunile de economisire-creditare pe piata romaneasca. Cu toate ca si-a inceput activitatea recent, BCR BpL a incheiat, in numai 3 luni, peste 30.000 de contracte de economisire-creditare pentru domeniul locativ.

Este un rezultat record care situeaza BCR BpL in pozitia de lider de piata la capitolul contracte de economisire-creditare nou incheiate. Cei mai activi se dovedesc a fi locuitorii din zona din Sud-Est a Romaniei - judetele Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Tulcea - care au incheiat peste 7.000 de contracte reprezentand peste 50 milioane de RON suma contractata. Pe locul urmator se situeaza regiunea Centru-Nord (Bistrita, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramures, Mures, Sibiu) cu aproape 6.000 de contracte cu o suma totala contractate de aproape 45 milioane RON.

Lansarea oficiala a activitatii BCR Banca pentru Locuinte va avea loc, in premiera pe piata romaneasca, in sapte orase simultan de pe intreg cuprinsul tarii si anume Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Bucuresti. 

BCR BpL marcheaza acest moment lansand Olimpiada economisirii-creditarii. Prin acest eveniment se doreste a se demonstra practic că, o locuinta se poate renova cu aproximativ 25.000 RON în doar sapte zile. Fondurile reprezinta valoarea unui contract mediu pe piata de economisire-creditare promovat de catre BCR BpL si sustinut cu prima de stat de 15% din suma economisita anual. 

"Olimpiada economisirii-creditarii" presupune un principiu simplu care stă la baza ofertei BCR BpL, şi anume: Implica-te in procesul de economisire ca sa iti ridici confortul locativ. Noi te vom ajuta cu un credit pe masura implicarii tale, iar statul te ajuta cu prima de stat. Astfel, casa ta poate fi renovată sau modernizata foarte simplu.Si îţi poţi vedea visul realizat!", a declarat Petre Tulin, presedinte executiv al BCR BpL.

Evenimentul se va desfasura simultan la nivelul celor sapte orase si va consta in renovarea "la vedere" a unei locuinţe amenajate într-un loc public. Mai exact este vorba de o locuinta cu 2 sau 4 camere, fara pereti exteriori, amplasata pe o scena intr-un spatiu cu mare afluenta de public, in fiecare din cele sapte orase mentionate. Vizitatorii sunt invitati sa se implice activ în procesul de renovare a locuintei, având la dispoziţie toate materialele necesare: gresie, faianţă, parchet, vopsea, adezivi, instalatii sanitare. Participantii vor beneficia de asistenta tehnica asigurata de specialisti in finisaje interioare si instalatii sanitare.

Fiecare oras va beneficia de un premiu in valoare de 25.000 RON (valoarea medie de piata a unui contract de economisire-creditare) - premiu acordat pentru amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii. Orasul castigator va fi acela care va avea cei mai multi locuitori implicati, putand sa-si dubleze premiul la 50.000 . 

Evenimentele vor avea loc la Bucuresti in Parcul Unirii, Brasov - in parcarea Hotelului ARO, Constanta -  in parcarea Galeriilor TOM, Cluj-Napoca - in parcarea Complexului Iulius Mall, Craiova - in parcarea Complexului REAL, Iasi - in parcarea Complexului Iulius Mall si Timisoara - in parcarea Complexului Iulius Mall.

"Ii invitam pe toti locuitorii din aceste orase sa contribuie la renovarea apartamentului BCR BpL Dar si sa se implice activ in rezolvarea problemelor lor locative prin utilizarea produselor de economisire si creditare ale BCR BpL. De asemenea, participand la aceasta actiune, ei contribuie la imbunatatirea spatiilor de joaca pentru copii. Pana la urma conteaza implicarea fiecarui cetatean in problemele comunitatii locale", a declarat Petre Tulin. Olimpiada economisirii-creditarii se desfasoara sub sloganul "Tu economisesti, noi te creditam!".

Cei care vor participa la eveniment vor avea ocazia sa invete practic cum isi pot asigura fondurile necesare pentru imbunatatirea situatiei lor locative si cum isi pot renova casa cu aceste fonduri. Cu un minim efort financiar pe termen mediu, orice gospodar îşi poate îmbunătăţi confortul locuinţei: îşi poate zugrăvi apartamentul, îşi poate instala geamuri termopan sau centrală termică, poate schimba gresia, faianţa şi parchetul - ori toate la un loc.

"BCR Banca Pentru Locuinţe oferă cele mai bune solutii pentru imbunatatirea confortului locativ pe termen mediu si lung. Economisirea si creditarea pentru domeniul  locativ  presupune mai întâi economisirea unei sume de bani, iar apoi obţinerea creditului dorit pentru renovarea unei locuinţe - credit in lei cu dobanda fixa pe toata durata contractului. Acest sistem se dovedeşte a fi una dintre cele mai inteligente si avantajoase posibilităţi de investiţie pe termen lung, cu o traditie de cateva decenii in Europa", a spus Carmen Schuster, vicepresedinte executiv BCR BpL.

Avantajele oferite de către BCR BpL sunt randamentul foarte bun la sumele economisite si cu dobanzi fixe si foarte mici - de 5% sau 6% pe toata durata contractului la creditele in lei, fara penalitati la rambursare anticipata. 

"Produsele de economisire-creditare pe care le promovează BCR Banca pentru Locuinte sunt deosebit de avantajoase, au costuri reduse şi condiţii flexibile de obţinere, garantare şi administrare a creditelor, ceea ce le face să fie accesibile tuturor. BCR Banca pentru Locuinte iti ofera mijloacele financiare necesare pentru a-ti amenaja casa asa cum iti planifici", a adaugat Carmen Schuster.

Unul dintre cele mai convingătoare motive, care ii determina pe clienti sa apeleze la sistemul de economisire-creditare, îl constituie prima de stat şi celelalte facilităţi fiscale, care ofera un randament efectiv al economisirii de până la 11,2% pe an, mai atractiv chiar decât dobânzile la depozitele clasice.

BCR Banca pentru Locuinte s-a infiintat in aprilie 2008 si si-a inceput activitatea bancara in iulie 2008, cu un capital social de 45.000.000 lei, fiind prima subsidiara total integrata a grupului BCR. Actionariatul BCR BpL este format din Banca Comerciala Romana S.A. - 80% din capitalul social si Bausparkasse der Osterreichischen Sparkassen Aktiengesellschaft - 20% din capitalul social. Presedintele Consiliului de Supraveghere al BCR BpL este domnul Martin Skopek, Vicepresedinte Retail al BCR. Conducerea executiva a BCR BpL este formata din Petre Tulin - Presedinte Executiv, Carmen Schuster si Erwin Bernhard - vicepresedinti.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTbank