BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) si-a lansat in mod oficial pe ~ 28 septembrie, operatiunile de economisire-creditare pe piata romaneasca. Cu toate ca si-a ~ inceput activitatea recent, BCR BpL a incheiat, in numai 3 luni, peste ~ 30.000 de contracte de ...

Interviu
UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015 UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015

Veniturile operaţionale consolidate s-au plasat la un nivel robust anul trecut, de 1,52 miliarde de lei (342 milioane de euro), în pofida contextului marcat de reducerea continuă a marjelor de dobândă din piaţă. Cheltuielile...

citeste mai mult
Editorial
Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate

Cu Optimo Card, cel mai nou credit de cumpărături în magazin, clientii Credit Europe Bank pot face achizitii de bunuri cu valoare mare, cu rate accesibile, la o dobândă de 19%. Optimo Card este un produs inovator ce le oferă clientilor...

citeste mai mult
Noutati
Cel mai ecologic si sigur Centru de Date din Romania se afla in Bucuresti
Cele mai mari usi industriale din Romania, lansate de Barrier
Huawei aduce cele mai noi tehnologii IT&C de top la expozitia Huawei Roadshow 2016 din Bucuresti
Il Passo a sarbatorit succesul fabricii din Romania alaturi de specialisti in fashion si media
Zlatan Ibrahimovic este imaginea campaniei de marketing a noului Volvo V90
Achizitia unui laptop de gaming ASUS ROG GX700 aduce garantat o excursie in Europa
O noua colectie Stikeez la Lidl, asociata cu fotbalul
Premii mari in culori tari - campanie promotionala Tuborg in perioada 16 mai - 31 iulie 2016
Certinvest a devenit actionar minoritar la Ascendia si doreste listarea Ascendia pe piata AeRO
Kromatic - business in crestere din inchirierea si intretinerea textilelor HoReCa si a uniformelor
Grupul Floria a vandut flori in valoare de 900.000 euro in primul trimestru al anului 2016
Eturia: ce tipuri de vacante prefera familiile in 2016
Summer Jobs la Junio.ro - sectiune dedicata locurilor de munca pe timp de vara pentru studenti
Parteneriat Lavazza - Alitalia: cafeaua italiana ajunge la bordul zborurilor si in zonele de lounge Alitalia
Retailul modern romanesc atinge un nou record: 60% cota de piata
Telekom Romania ofera clientilor acoperire 4G extinsa - 96% din populatia urbana
Triatlonul Fara Asfalt la mare, 4 iunie 2016 - inot, proba de bicicleta si alergare pe plaja si faleza
ZOISS Home Design Conference, editia a II-a - 26 mai 2016, Hotel ZENITH Conference & Spa, Mamaia
Orange lanseaza servicii de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa
Brandurile private castiga teren, pe masura ce retelele de retail modern se extind
Magazin Lacoste in AFI Palace Cotroceni
eMAG recruteaza interni in Bucuresti, Craiova si Iasi in programul Talent Internship 2016

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTbank - un proiect:


Smart Press
BCR a lansat BCR Banca pentru Locuinte

BCR a lansat BCR Banca pentru Locuinte

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) si-a lansat in mod oficial pe 28 septembrie, operatiunile de economisire-creditare pe piata romaneasca. Cu toate ca si-a inceput activitatea recent, BCR BpL a incheiat, in numai 3 luni, peste 30.000 de contracte de economisire-creditare pentru domeniul locativ.

Este un rezultat record care situeaza BCR BpL in pozitia de lider de piata la capitolul contracte de economisire-creditare nou incheiate. Cei mai activi se dovedesc a fi locuitorii din zona din Sud-Est a Romaniei - judetele Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Tulcea - care au incheiat peste 7.000 de contracte reprezentand peste 50 milioane de RON suma contractata. Pe locul urmator se situeaza regiunea Centru-Nord (Bistrita, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramures, Mures, Sibiu) cu aproape 6.000 de contracte cu o suma totala contractate de aproape 45 milioane RON.

Lansarea oficiala a activitatii BCR Banca pentru Locuinte va avea loc, in premiera pe piata romaneasca, in sapte orase simultan de pe intreg cuprinsul tarii si anume Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Bucuresti. 

BCR BpL marcheaza acest moment lansand Olimpiada economisirii-creditarii. Prin acest eveniment se doreste a se demonstra practic că, o locuinta se poate renova cu aproximativ 25.000 RON în doar sapte zile. Fondurile reprezinta valoarea unui contract mediu pe piata de economisire-creditare promovat de catre BCR BpL si sustinut cu prima de stat de 15% din suma economisita anual. 

"Olimpiada economisirii-creditarii" presupune un principiu simplu care stă la baza ofertei BCR BpL, şi anume: Implica-te in procesul de economisire ca sa iti ridici confortul locativ. Noi te vom ajuta cu un credit pe masura implicarii tale, iar statul te ajuta cu prima de stat. Astfel, casa ta poate fi renovată sau modernizata foarte simplu.Si îţi poţi vedea visul realizat!", a declarat Petre Tulin, presedinte executiv al BCR BpL.

Evenimentul se va desfasura simultan la nivelul celor sapte orase si va consta in renovarea "la vedere" a unei locuinţe amenajate într-un loc public. Mai exact este vorba de o locuinta cu 2 sau 4 camere, fara pereti exteriori, amplasata pe o scena intr-un spatiu cu mare afluenta de public, in fiecare din cele sapte orase mentionate. Vizitatorii sunt invitati sa se implice activ în procesul de renovare a locuintei, având la dispoziţie toate materialele necesare: gresie, faianţă, parchet, vopsea, adezivi, instalatii sanitare. Participantii vor beneficia de asistenta tehnica asigurata de specialisti in finisaje interioare si instalatii sanitare.

Fiecare oras va beneficia de un premiu in valoare de 25.000 RON (valoarea medie de piata a unui contract de economisire-creditare) - premiu acordat pentru amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii. Orasul castigator va fi acela care va avea cei mai multi locuitori implicati, putand sa-si dubleze premiul la 50.000 . 

Evenimentele vor avea loc la Bucuresti in Parcul Unirii, Brasov - in parcarea Hotelului ARO, Constanta -  in parcarea Galeriilor TOM, Cluj-Napoca - in parcarea Complexului Iulius Mall, Craiova - in parcarea Complexului REAL, Iasi - in parcarea Complexului Iulius Mall si Timisoara - in parcarea Complexului Iulius Mall.

"Ii invitam pe toti locuitorii din aceste orase sa contribuie la renovarea apartamentului BCR BpL Dar si sa se implice activ in rezolvarea problemelor lor locative prin utilizarea produselor de economisire si creditare ale BCR BpL. De asemenea, participand la aceasta actiune, ei contribuie la imbunatatirea spatiilor de joaca pentru copii. Pana la urma conteaza implicarea fiecarui cetatean in problemele comunitatii locale", a declarat Petre Tulin. Olimpiada economisirii-creditarii se desfasoara sub sloganul "Tu economisesti, noi te creditam!".

Cei care vor participa la eveniment vor avea ocazia sa invete practic cum isi pot asigura fondurile necesare pentru imbunatatirea situatiei lor locative si cum isi pot renova casa cu aceste fonduri. Cu un minim efort financiar pe termen mediu, orice gospodar îşi poate îmbunătăţi confortul locuinţei: îşi poate zugrăvi apartamentul, îşi poate instala geamuri termopan sau centrală termică, poate schimba gresia, faianţa şi parchetul - ori toate la un loc.

"BCR Banca Pentru Locuinţe oferă cele mai bune solutii pentru imbunatatirea confortului locativ pe termen mediu si lung. Economisirea si creditarea pentru domeniul  locativ  presupune mai întâi economisirea unei sume de bani, iar apoi obţinerea creditului dorit pentru renovarea unei locuinţe - credit in lei cu dobanda fixa pe toata durata contractului. Acest sistem se dovedeşte a fi una dintre cele mai inteligente si avantajoase posibilităţi de investiţie pe termen lung, cu o traditie de cateva decenii in Europa", a spus Carmen Schuster, vicepresedinte executiv BCR BpL.

Avantajele oferite de către BCR BpL sunt randamentul foarte bun la sumele economisite si cu dobanzi fixe si foarte mici - de 5% sau 6% pe toata durata contractului la creditele in lei, fara penalitati la rambursare anticipata. 

"Produsele de economisire-creditare pe care le promovează BCR Banca pentru Locuinte sunt deosebit de avantajoase, au costuri reduse şi condiţii flexibile de obţinere, garantare şi administrare a creditelor, ceea ce le face să fie accesibile tuturor. BCR Banca pentru Locuinte iti ofera mijloacele financiare necesare pentru a-ti amenaja casa asa cum iti planifici", a adaugat Carmen Schuster.

Unul dintre cele mai convingătoare motive, care ii determina pe clienti sa apeleze la sistemul de economisire-creditare, îl constituie prima de stat şi celelalte facilităţi fiscale, care ofera un randament efectiv al economisirii de până la 11,2% pe an, mai atractiv chiar decât dobânzile la depozitele clasice.

BCR Banca pentru Locuinte s-a infiintat in aprilie 2008 si si-a inceput activitatea bancara in iulie 2008, cu un capital social de 45.000.000 lei, fiind prima subsidiara total integrata a grupului BCR. Actionariatul BCR BpL este format din Banca Comerciala Romana S.A. - 80% din capitalul social si Bausparkasse der Osterreichischen Sparkassen Aktiengesellschaft - 20% din capitalul social. Presedintele Consiliului de Supraveghere al BCR BpL este domnul Martin Skopek, Vicepresedinte Retail al BCR. Conducerea executiva a BCR BpL este formata din Petre Tulin - Presedinte Executiv, Carmen Schuster si Erwin Bernhard - vicepresedinti.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTbank