transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Volksbank Leasing Romania (VB Leasing) îsi dezvolta portofoliul de produse prin finantarea ~ tip asset, care permite aprobarea dosarelor de Leasing fara analiza efectuata în ~ cadrul Departamentului Control Risc, pentru autoturismele din gama ...

Interviu
UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015 UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015

Veniturile operaţionale consolidate s-au plasat la un nivel robust anul trecut, de 1,52 miliarde de lei (342 milioane de euro), în pofida contextului marcat de reducerea continuă a marjelor de dobândă din piaţă. Cheltuielile...

citeste mai mult
Editorial
Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate

Cu Optimo Card, cel mai nou credit de cumpărături în magazin, clientii Credit Europe Bank pot face achizitii de bunuri cu valoare mare, cu rate accesibile, la o dobândă de 19%. Optimo Card este un produs inovator ce le oferă clientilor...

citeste mai mult
Noutati
Gala Mana cu Mana eveniment caritabil pe 26 aprilie in Bucuresti, la Hilton Garden Inn Old Town
O geometrie corecta
Securitatea in munca, un subiect mereu important in business
Diversifica sursele de venit pentru a economisi mai mult
Nu trebuie sa apelezi la credite pentru a fi la moda
Social media si mixul de marketing, publicitate si PR online

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTbank - un proiect:


Smart Press
VB Leasing si-a extins produsele financiare

VB Leasing si-a extins produsele financiare

Volksbank Leasing Romania (VB Leasing) îsi dezvolta portofoliul de produse prin finantarea tip asset, care permite aprobarea dosarelor de Leasing fara analiza efectuata în cadrul Departamentului Control Risc, pentru autoturismele din gama Dacia si celelalte marci finantate de companie, informeaza un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Principalul avantaj al finantarii tip asset este aprobarea automata a aplicatiilor de finantare, provenind de la persoane juridice si persoane fizice autorizate, daca sunt îndeplinite cumulativ o serie de conditii cu privire la avans, perioada de finantare, valoarea reziduala.

"Am dorit sa dezvoltam un produs flexibil, cu o procedura simplificata de finantare, pentru a raspunde asteptarilor clientilor actuali si potentiali. Obiectivele noastre au fost pe de-o parte alinierea la piata, iar pe de alta parte procesarea unui numar mai mare de dosare de Leasing", a declarat Peter Demmer, Presedintele Consiliului de Administratie al VB Leasing.

În cazul achizitionarii unui autoturism finantat în sistem asset din segmentul de pret sub 40.000 de euro, avansul este de 20% sau 25%, cu o perioada de finantare de 48 luni,  respectiv 60 de luni, si o valoare reziduala între 0% - 20%. Pentru segmentul de pret cuprins între 40.000 si 70.000 de euro, conditiile de finantare presupun un avans de 30%, o perioada de 60 de luni si o valoare reziduala între 0% - 20%.

Orice persoana fizica sau juridica poate obtine o finantare de tip asset, automat, în cazul achitarii unui avans de 40%. Perioada de finantare este între 12 - 72 de luni, cu o valoare reziduala de 0% sau 20%, aceasta  structura de finantare fiind aplicabila pentru toate marcile de autoturisme. Oferta asset Dacia, cu o dobânda de 8,5%, este valabila pentru o perioada de 3 luni, pâna la data de 31 august 2008.

În cazul finantarii pentru obiecte noi, VB Leasing acorda urmatoarele conditii de finantare standard: un avans de 10% - 50%, o dobânda de 8,3%, o perioada de 1-6 ani pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate si de 1-7 ani pentru persoane fizice, o valoare reziduala de 0% sau 20%.

Finantarea de obiecte second-hand presupune un avans de 10% - 50%, o dobânda de 10,5% si o valoare reziduala de 0% sau 20%, o perioada de maxim 7 ani pentru autovehicule, în functie de vechime si durata finantarii, iar în cazul echipamentelor si utilajelor de constructii perioada de finantare se stabileste în functie de rezolutia de risc.

Cu prilejul expozitiei Costruct Expo Utilaje, VB Leasing a lansat si o oferta speciala de finantare tip asset pentru utilaje de constructii, cu o dobânda de 7,5%, care este valabila pâna la data de 12.07.2008.

VB Leasing este specializata în Leasing pentru autoturisme, atât noi cât si second hand, vehicule comerciale si echipamente pentru diverse industrii. Compania se adreseaza în principal segmentului corporativ, care reprezinta 90% din portofoliul firmei, în timp ce clientii persoane fizice au o pondere de 10% din totalul clientilor.

Reteaua teritoriala de filiale VB Leasing cuprinde în momentul de fata, în afara de Bucuresti, 12 locatii - Brasov, Timisoara, Constanta, Cluj, Iasi, Craiova, Baia Mare, Sibiu, Oradea, Bacau, Galati si Pitesti, urmând ca în 2008 sa fie extinsa cu cel putin înca 2.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTbank