transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Groupama a inaugurat în această săptămână filiala din Ungaria, devenind astfel a ~ patra companie de asigurări generale şi al cincilea jucător pe piaţa asigurărilor ~ de viaţă pe piaţa locală, informeaza un comunicat de presa al ...

Interviu
UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015 UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015

Veniturile operaţionale consolidate s-au plasat la un nivel robust anul trecut, de 1,52 miliarde de lei (342 milioane de euro), în pofida contextului marcat de reducerea continuă a marjelor de dobândă din piaţă. Cheltuielile...

citeste mai mult
Editorial
Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate

Cu Optimo Card, cel mai nou credit de cumpărături în magazin, clientii Credit Europe Bank pot face achizitii de bunuri cu valoare mare, cu rate accesibile, la o dobândă de 19%. Optimo Card este un produs inovator ce le oferă clientilor...

citeste mai mult
Noutati
Gala Mana cu Mana eveniment caritabil pe 26 aprilie in Bucuresti, la Hilton Garden Inn Old Town
O geometrie corecta
Securitatea in munca, un subiect mereu important in business
Diversifica sursele de venit pentru a economisi mai mult
Nu trebuie sa apelezi la credite pentru a fi la moda
Social media si mixul de marketing, publicitate si PR online

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTbank - un proiect:


Smart Press
Groupama s-a lansat si in Ungaria şi Slovacia

Groupama s-a lansat si in Ungaria şi Slovacia

Groupama a inaugurat în această săptămână filiala din Ungaria, devenind astfel a patra companie de asigurări generale şi al cincilea jucător pe piaţa asigurărilor de viaţă pe piaţa locală, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Bazându-se pe poziţia competitivă şi parteneriatul strategic de 20 de ani cu OTP Bank – cea mai mare bancă independentă din Ungaria - Groupama Garancia Biztosító Zrt îşi propune să ajungă printre primii 3 asiguratori de pe piaţa maghiară.

"Europa Centrală şi de Est ocupă un rol major în strategia internaţională a Groupama. În 2007, când am decis să achiziţionăm OTP Garancia Biztosító şi filialele din regiune, am considerat că achiziţia este un angajament pe termen lung. Perspectivele pieţei au garantat pentru această acţiune şi continuă să o facă. Sunt convins că situaţia actuală va crea oportunităţi pentru noua filială din Ungaria. Există un potenţial real de dezvoltare pentru companiile de asigurări, care oferă produse inovatoare, poziţionate corect faţă de nevoile pieţei", a declarat Jean-François Lemoux, director general al Diviziei Internaţionale Groupama.

În 2008, Groupama Garancia Biztosító Zrt a obţinut venituri de 89 miliarde HUF (€354.1 milioane) şi un profit net de 11,5 miliarde HUF (€45.7 milioane). Având 1,33 milioane de clienţi, o reţea de 150 de agenţii, 2.500 agenţi de vânzări, 450 brokeri şi sprijinul celor 400 de sucursale ale OTP Bank, Groupama Garancia Biztosító Zrt este una dintre cele mai mari companii de asigurări cu multiple canale de distribuţie din Ungaria. 

Evenimentul de lansare din Ungaria din această săptămână urmează deschiderii filialei din Slovacia la începutul lunii martie a acestui an. Noua companie Groupama Poistovna este rezultatul achiziţiei OTP Garancia şi integrării sale în structura Groupama. OTP Garancia are 140 angajaţi, 5 birouri în toate regiunile Slovaciei (Bratislava, Komarno, Lucenec, Trencin, Kosice) şi 66 puncte de lucru.

Nou înfiinţata Groupama Poistovna va beneficia de expertiza dobândită de Groupama în cele 13 ţări în care activează cu succes, pentru a deveni un jucător semnificativ în ambele sectoare – asigurări de viaţă şi asigurări generale.

"Slovacia este o piaţă cu un potenţial bun de creştere pentru Groupama şi ambiţia noastră este să devenim una dintre primele 10 companii locale de asigurări în următorii 3-5 ani. Combinaţia dintre know-how-ul Groupama şi profesionalismul echipei noastre din Slovacia ne va permite să fim un jucător dinamic pe piaţa locală", a spus Erik Nagy, Director al operaţiunilor Groupama din Europa Centrală şi de Est.

Groupama deserveşte peste 16 millioane de clienţi din toată lumea şi are mai mult de 38.000 de angajaţi. În 2008, a raportat venituri de €16,2 miliarde (o creştere de 9,2% comparativ cu 2007) şi un profit operaţional de €661 milioane, în creştere cu 66,1% comparativ cu anul anterior. Operaţiunile internaţionale au generat venituri de €3,9 miliarde (o creştere de 39% comparativ cu 2007), Grupul susţinându-şi creşterea dinamică prin investiţii în distribuţie, utilizarea expertizei în crearea de sinergii transfrontaliere şi o politică activă de achiziţii.

Groupama are o istorie îndelungată, care a început la sfârşitul secolului al XIX-lea, când a fost creată de comunitatea fermierilor. De atunci, compania a ajuns una dintre cele mai bune companii de asigurări de pe piaţa franceză, în timp ce grupul şi-a extins dinamic şi operaţiunile internaţionale, concentrându-se pe pieţele cu potenţial mare de creştere, incluzând Ungaria, România, Bulgaria, Turcia şi, din 2008, şi Slovacia.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTbank