transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

SSIF Broker va oferi servicii de intermediere de asigurări, având calitatea de ~ asistenti în brokeraj ai Confident Broker de Asigurare. Serviciul va fi lansat ~ luni, 15 februarie 2016. În calitate de asistenti în brokeraj, SSIF ...

Interviu
UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015 UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 269,5 milioane de lei in 2015

Veniturile operaţionale consolidate s-au plasat la un nivel robust anul trecut, de 1,52 miliarde de lei (342 milioane de euro), în pofida contextului marcat de reducerea continuă a marjelor de dobândă din piaţă. Cheltuielile...

citeste mai mult
Editorial
Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate Optimo Card de la Credit Europe Bank - card de credit ce permite 18, 24 sau 36 de rate

Cu Optimo Card, cel mai nou credit de cumpărături în magazin, clientii Credit Europe Bank pot face achizitii de bunuri cu valoare mare, cu rate accesibile, la o dobândă de 19%. Optimo Card este un produs inovator ce le oferă clientilor...

citeste mai mult
Noutati
Gala Mana cu Mana eveniment caritabil pe 26 aprilie in Bucuresti, la Hilton Garden Inn Old Town
O geometrie corecta
Securitatea in munca, un subiect mereu important in business
Diversifica sursele de venit pentru a economisi mai mult
Nu trebuie sa apelezi la credite pentru a fi la moda
Social media si mixul de marketing, publicitate si PR online

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTbank - un proiect:


Smart Press
SSIF Broker intra pe piata de brokeraj de asigurari

SSIF Broker intra pe piata de brokeraj de asigurari

SSIF Broker va oferi servicii de intermediere de asigurări, având calitatea de asistenti în brokeraj ai Confident Broker de Asigurare. Serviciul va fi lansat luni, 15 februarie 2016. În calitate de asistenti în brokeraj, SSIF Broker va putea detine si prelucra documentele cu regim special, înainte de a le preda către brokerul de asigurare. Intermedierea asigurărilor se va putea face doar în agentiile autorizate ale SSIF Broker, de către agentii de servicii de intermediere financiară, care au obtinut autorizatia ASF pentru a putea derula activităti de brokeraj de asigurări.

“Este un moment important în istoria SSIF Broker SA, un punct de referintă pentru evolutia companiei si pentru planurile viitoare de crestere si dezvoltare. Intrarea SSIF Broker pe piata de asigurări a venit ca un pas firesc, după ce, în vara anului trecut am devenit actionari majoritari ai Confident Broker de Asigurări si, implicit, am devenit implicati si interesati de acest segment de business. Sunt încrezător că în această formulă vom deveni un jucător important pe piata de asigurări din Cluj si din orasele în care suntem prezenti”, a declarat Adrian Pop, director general al SSIF Broker SA.

Confident Broker de Asigurări este activ România din anul 2010, fiind înregistrat în registrul brokerilor ASF. Din vara anului 2015, SSIF Broker SA a devenit actionar majoritar al companiei. Confident Broker de Asigurări are sediul central în Cluj si alte 5 birouri în Bucuresti, Timisoara, Iasi, Suceava si Brasov. Compania are peste 300 de clienti corporate si peste 10.000 de clienti persoane fizice.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, actionar la Depozitarul Central S.A. Bucuresti, Casa Română de Compensatie, Fondul de Compensare al Investitorilor.

SSIF Broker SA functionează pe baza deciziei de reautorizare a CNVM nr. 3097 -3098/10.09.2003, a  autorizatiei de negociere în Bursă nr. D8/19.04.1995 si a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numărul în registrul CNVM: PJR01SSIF/12007).

Veritabil pionier în promovarea pietei de capital, SSIF Broker SA s-a implicat în listarea la Bursa de Valori Bucuresti a unora dintre cele mai prestigioase societăti din România, si a cotat 11 dintre cele 12 societăti listate initial la BVB, pregătind si introducând la tranzactionare un număr de 45 de societăti, printre care se numară Antibiotice Iasi, Azomures Târgu-Mures, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad si altele. De asemenea, SSIF Broker este singurul emitent din România care a emis produse structurate si certificate cu capital protejat.

În anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima si până în prezent singura societate de investitii financiare listată la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria premium.

SSIF Broker SA Cluj-Napoca are în prezent mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice.

Cel mai important actionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o detinere de 18,47% din capitalul social.

Capitalul social subscris si integral vărsat este în prezent de 54.039.987,04 lei.

SSIF Broker SA este o societate înfiintată cu capital privat integral românesc. Din punct de vedere al valorii tranzactiilor efectuate atât în numele clientilor, cât si în nume propriu, la Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Broker SA s-a situat în permanentă între primele societăti de intermediere a tranzactiilor cu valori mobiliare din tară.

În ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, SSIF Broker SA s-a situat de asemenea în permanentă pe primele locuri.

SSIF Broker SA, are în prezent agentii in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Suceava, care răspund necesitătilor clientilor societătii, facilitând relatia de afaceri cu acestia.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTbank